top of page
  • Jussi

EM-Genk - finaalipäivä.

Se olis EM-Genk ja finaalipäivä. Perjantaina ja lauantaina on vedetty aika-ajot ja 4 alkuerää ja vielä edessä olisi yksi erä sekä finaalit.

Treeneissä vauhti oli hyvää koko porukalla. Mutta aika-ajosta tuli täysi katastrofi monestakin eri syystä. Sijoitukset välillä 56-65. Isolla kauhalla on tänä vuonna annettu hyvää ja nyt otettiin vastaan isolla ämpärillä p..kaa...

Sen jälkeen lähdettiin isolla taistelutahdolla eriin. Sieltä hyviä vetoja siellä täällä, mutta myös epäonnea ja pieniä omiakin hölmöilyä ja varovaisuutta. Noilta jämäsijoilta kun lähdetään tavoittelemaan finaalipaikkaa niin pitää olla todellakin kaikki pelissä ja sarvet päässä.

Ennen vipaa erää tilanne on se, että Taposella ja Valtasella on mahdollisuudet finaaliin. Koitetaan ottaa noiden kahden osalta se mitä meille tarjotaan ja sen jälkeen tavoitteena EM-pistetilin kasvattaminen itse finaalissa. Hakalan ja Saarnialan osalta koitetaan vetää vipasta erästä parhaat omat sijoitukset.

Varikkoteltalla meillä oli eilen arvovaltaisia vieraita autourheilumaailmasta. Näillä reissuilta saa paljon uusia kokemuksia ja eväitä tulevaisuuteen, kun saa vaihtaa ajatuksia tällästen tyyppien kanssa.bottom of page